Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung Galaxy Note II Dual SIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a coś poza tym że jest dodatkowy slot na karte sim w note 2 dual sim sie zmienia?.... ogólnie note 2 nowego w sklepie typu rtv euro agd mozna dorwac za 1999 zł już, po co Ci dual sim? ;] lepiej note 2 zwyklego dorwać, ja teraz kupuje sobie note'a 2 ze względu że to taki troll z wielkim ekranem (serio 5.5 to już swiat, nie wyobrazam sobie wiekszego), wydajny układ graficzny i procesor tak jak kolega wyzej wspomnial, 2 GB ram więc trudniej go będzie zmulić, do tego bateria 3100mAH lecz można zakupić np MugenPower 6400mAH bo na szczescie samsungi maja wymienne baterie ;]

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

jaka bateria turbo? sam sobie zobacz, taki problem poszukac w google tylko czekac na opdowiedz na forum? nie rozumiem was ludzie.

co do spadku ceny telefonu to do konca roku minimalnie spadnie o ile wogole spadnie, czas to pieniądz, wole teraz note'a za 2 kafle kupic niż w grudniu za 1800-1900

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...